Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Mervyn Nankoe - projectcoördinator Dreamjob


Mervyn Nankoe - projectcoördinator Dreamjob

Dreamjob heeft www.brandveiligheidstrainingen.nl ingeschakeld om een aantal werknemers te voorzien van BHV--diploma’s. Met deze papieren vergroten ze de kans op het vinden van een baan door versterking van hun positie op de arbeidsmarkt. Onze cliënten hebben de BHV cursus ervaren als zeer leerzaam! Het was een productieve dag door een professionele instructeur.

Wat Dreamjob opviel is de flexibiliteit, en oplossingsgerichtheid van het bedrijf, iets wat in de outplacementbranche een vereiste is. Daarom een prima partner voor samenwerking!
 

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht