Terug naar Wat zeggen klanten ? 

‘Met BHV-trainingen in company zijn onze mensen optimaal voorbereid op noodsituaties’


‘Met BHV-trainingen in company en op locatie zijn onze mensen optimaal voorbereid op noodsituaties’, zegt Marianne van Ree van SDW in Rotterdam

Marianne van Ree van SDW in Rotterdam

 Met maatwerk stemt Peper Brandveiligheidstrainingen BHV-trainingen af op specifieke bedrijfssituaties. Een van de bedrijven waar wij al vele jaren in-company veiligheidstrainingen op maat verzorgen, is werk-, leer- en re-integratiebedrijf SDW in Rotterdam. Marianne van de Ree van SDW vertelt over haar ervaringen.

BHV in-company

“Peper verzorgt de BHV-trainingen al vele jaren voor ons. SDW zocht destijds naar een partij die BHV herhalingstrainingen in-company kon verzorgen. Peper was een van de weinigen die dit bood. Voor nieuwe medewerkers verzorgt Peper bovendien basis BHV-trainingen elders”, vertelt Marianne.

Over SDW in Rotterdam

SDW in Rotterdam biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen via passende opleidingen en op maat gesneden leer-werktrajecten. Voor deze trajecten heeft SDW diverse bedrijven, zoals schoonmaak, onderhoud, inbraakpreventie, een klussendienst, catering, een productiebedrijf, een meubelwerkplaats, een atelier, een re-integratiebedrijf, bewaking van fietsenstallingen en toezicht.& veiligheid Het bedrijf speelt een substantiële rol op sociaal en maatschappelijk gebied, door re-integratie- en participatieplaatsen te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  De kracht van SDW zit in de uitvoering: simpel, doeltreffend en op wijkniveau in de regio Rijnmond.

BHV-trainingen in de praktijk

De cliënten van SDW met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn actief in verschillende bedrijfstakken, zoals schoonmaak, kantinediensten, inbraakpreventie, groenonderhoud, uitvoeren van klussen en klein in- en ompakwerk. Deze bedrijven zijn verdeeld over vijf panden, die met elkaar verbonden zijn. “Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt de BHV-trainingen in deze vijf panden, zodat onze medewerkers weten hoe zij in de dagelijkse praktijk bij noodsituaties in de betreffende ruimtes het beste kunnen handelen”, zegt Marianne.

Ontruimingsoefening

“De trainingen zijn afgestemd op de soorten werkzaamheden en op de werklocaties, elk met hun eigen,  lokale uitdagingen. Afstemming op de praktijk vinden wij van groot belang.  Zo deden wij ook al eens een ontruimingsoefening en kregen onze mensen een training verbandleer door een ervaren en gediplomeerde verpleegkundige. Dit gebeurde op ons verzoek. Je kunt met dit soort vragen en wensen heel goed bij Peper aankloppen, daar wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan.”

Tevreden klant

“De trainingen bestaan uit een stukje praktijk en een stukje theorie. Directeur Dirk Peper - bijvoorbeeld - maakte in zijn werk als brandweerman heel veel mee. Hij kent het klappen van de zweep en kan zijn ervaringen en de benodigde kennis heel goed en laagdrempelig overbrengen. Ik kan niet anders dan zeggen dat onze samenwerking met Peper Brandveiligheidstrainingen zeer naar tevredenheid verloopt.”

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht