Terug naar Wat zeggen klanten ? 

MultiBouwSystemen (MBS) Soest volgt BHV-cursussen bij Peper Brandveiligheidstrainingen


MultiBouwSystemen (MBS) Soest volgt BHV-cursussen bij Peper Brandveiligheidstrainingen

MultiBouwSystemen (MBS Holding) in Soest (Utrecht) kiest voor het verzorgen van BHV-cursussen al jaren voor Peper Brandveiligheidstrainingen. De keuze werd in eerste instantie gemaakt vanwege de gunstige prijs. Maar inmiddels ligt de motivatie voor de samenwerking op een heel ander front.

Gunstige prijs

“Ik zocht voor onze zes bedrijven naar partijen die BHV-cursussen in Utrecht verzorgden”, vertelt John Huijbregts van de MBS-groep. “Bij onze online zoektocht viel ons oog op Peper Brandveiligheidstrainingen. We wonnen informatie in en vanwege de gunstige prijs besloten we hier met een paar man een proeftraining te gaan volgen. We waren meteen onder de indruk van de aanpak.”

Vakkennis overdragen

“Dat Peper kennis van zaken heeft, was voor ons gelijk duidelijk”, zegt Huijbregts. “Dat is belangrijk, maar zeker zo zwaarwegend is dat een cursusleider of trainer de vakkennis ook kan overdragen. Dirk Peper is van de losse aanpak. Hij anticipeert goed op zijn cursisten en kan dankzij zijn uitstekende vakkennis mensen altijd antwoorden geven op hun vragen.”

Persoonlijk en informeel

“Dirk Peper is geen man van het strakke pak. Hij is een spontane vent die lekker informeel met je omgaat. En dat past heel goed bij onze organisatie”, gaat Huijbregts verder. “Geen hokjes en protocollen, maar een speelse, losse en praktijkgerichte aanpak die ervoor zorgt dat de kennis blijft hangen. Bovendien neemt hij de moeite om voor de training een locatie in onze nabijheid te zoeken. Wij zijn al jaren klant omdat wij zeer tevreden zijn.”

Over MultiBouwSystemen

MultiBouwSystemen (MBS) is specialist in prefab betonproducten. De zeven MBS dochterondernemingen produceren gezamenlijk alle mogelijk prefab betonproducten voor onder meer de woningbouw, utiliteitsbouw, infra, civiele betonbouw, agrarische sector en industrie. Denk hierbij aan betontrappen, kelders, prefab delen voor de bouw van woningen en gebouwen, betonwanden, keerwanden en innovatieve betoncasco’s die als warmtebuffers voor energieneutrale bouw. Dankzij de eigen productielocaties in Vianen en Emmen kan MBS snel en flexibel werken tegen scherpe prijzen.

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht