Museum ’t Oude Slot in Veldhoven trainingslocatie én klant van Peper Brandveiligheidstrainingen


Terug naar Wat zeggen klanten ?
Museum ’t Oude Slot in Veldhoven trainingslocatie én klant van Peper Brandveiligheidstrainingen

Wie over de brug van museum ’t Oude Slot in Veldhoven loopt, waant zich bijna op slag in een andere wereld. De unieke ambiance van het museum en het museumterrein maken het tot een zeer aangename omgeving voor het verzorgen van bijeenkomsten. Daarom is het museum de trainingslocatie van Peper Brandveiligheidstrainingen voor Zuidoost-Nederland. Ook verzorgen wij de BHV-trainingen voor het museumpersoneel. 

Keuze voor Peper Brandveiligheidstrainingen

Facilitair manager Jurgen van Leeuwen zocht enkele jaren geleden een partner voor het verzorgen van trainingen brandveiligheid en BHV voor het team van museum ’t Oude Slot. Hij volgde een proeftraining bij Peper Brandveiligheidstrainingen: “Ik was meteen onder de indruk van onze toegankelijke manier van trainen.”

 

 

 

 

 

 

Nieuwe trainingslocatie

Die training vond plaats op een locatie in Best. Van Leeuwen nodigde ons daarbij uit om eens een kijkje te komen nemen in zijn museum. Hij vertelde dat dit een trainingslocatie zou zijn met grote meerwaarde. Van Leeuwen daarover: “Er bestaan natuurlijk vele trainingslocaties. Maar bij ons vind je daadwerkelijk een bijzondere plek. Dankzij onze natuurlijke afscheiding in de vorm van onze slotgracht hebben wij buiten een afgezonderde ruimte. Daar vind je volop rust en gelegenheid om te trainen en oefeningen te doen.”

 

 

 

 

 

 

Bijzondere sfeer

Het Rijksmonumentale pand ademt een bijzondere sfeer. De ambiance is rustiek en stimuleert de mindset van cursisten om zich de cursusstof eigen te maken. Van Leeuwen: “In de pauze kunnen cursisten een kijkje nemen bij onze exposities binnen of enkele kunstobjecten in de tuin bekijken. ’t Oude Slot is niet alleen cursuslocatie voor meerdere bedrijven, maar ook een culturele pleisterplaats voor Veldhoven. Het museum is een officiële trouwlocatie, elk jaar het Sinterklaashuis van Veldhoven en er vinden uiteenlopende evenementen en activiteiten plaats zoals wijnproeverijen, muziekfestivals en kleinschalige beurzen.”

 

 

 

 

 

 

BHV trainingen

Museum ’t Oude Slot volgt de eigen BHV-trainingen ook bij ons. Daarover zegt Van Leeuwen: “Dat bevalt ons heel goed. Bij de cursussen van Peper gaan inhoud en luchtigheid hand in hand. Trainer Dirk Peper triggert cursisten op slimme en aangename wijze om gedurende de hele training de aandacht erbij te houden. Hij heeft beeldmateriaal en attributen, maakt het visueel inzichtelijk en voegt continu leuke elementen toe. Zoals hij het doet, is het geen moment saai. En wij Zuiderlingen vinden zijn Gronings accent prachtig.”

Museum ’t Oude Slot
Museum ’t Oude Slot is dé culturele ontmoetingsplaats van Veldhoven. Bovendien groeide het uit tot een geliefde trouwlocatie. Het museum beheert naast een unieke prentencollectie en in de regio gevonden archeologische vondsten ook vele historische objecten uit De Kempen. De collectie volksprenten is erkend als nationaal erfgoed. De oudste prenten dateren uit de 17e eeuw en geven een unieke inkijk in het verleden. Daarnaast biedt het museum een breed aanbod exposities met telkens wisselende onderwerpen en thema’s. De museumlocatie behoorde in de late middeleeuwen tot het leengoed Valgaten van de hertog van Brabant.

 
 

Bekijk ook

Vanwege de zeer ruime openingstijden zocht McDonald’s Alblasserdam een zeer flexibele aanbieder van BHV-trainingen: Peper Brandveiligheidstrainingen  
 
Lees het hele bericht

BHV Nederlands Loodswezen – Peper Brandveiligheidstrainingen

 Daniël Stoppels, teamleider Nederlands Loodswezen Noord-Nederland ‘Bij nood op zee komt de BHV-training van Peper bovendrijven’
 
Lees het hele bericht

BHV MartiniZorg Groningen – Peper Brandveiligheidstrainingen

BHV-trainingen van Peper Brandveiligheidstrainingen leveren een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van zowel medewerkers als bewoners van MartiniZorg.  
 
Lees het hele bericht

Voordelen van een BHV cursus volgen bij Brandveiligheidstrainingen:

  • Vakbekwame BHV instructeurs
  • BHV cursus op locatie
  • Actief in heel Nederland

BHV Basis cursus

Voor medewerkers zonder BHV certificaat

Een werknemer die nog nooit een BHV cursus heeft gevolgd, kan zich inschrijven voor een BHV basiscursus. BHV basis is een 1-daagse BHV cursus.

BHV Herhaling cursus

Voor medewerkers met een BHV certificaat.

Herhaling is de beste leermeester. En om de geldigheid van uw BHV certificaat met één jaar te verlengen, kunt u een BHV herhaling in 1 dag volgen. 

Onze tevreden klanten