Terug naar Wat zeggen klanten ? 

Peper maakt BHV interessant en praktijkgericht


“Peper Brandveiligheidstrainingen maakt trainingen BHV en kinder-EHBO interessant met humor en een praktische aanpak”, zegt Judith Kroeze van kinderdagverblijf ZiZa Zebra in Sappemeer. Naast de reguliere trainingen BHV verzorgde Peper Brandveiligheidstrainingen voor dit Groninger KDV ook de training kinder-EHBO die met ingang van 1 januari 2018 verplicht is voor alle kinderdagverblijven.

Over Peper Brandveiligheidstrainingen

Kinderdagverblijf ZizaZebra is sinds 2011 gevestigd in Sappemeer (Groningen). Vanaf de oprichting volgen de medewerkers hun trainingen BHV bij Peper Brandveiligheidstrainingen. “Ik ben oud-collega van Anne Mieke Peper en wist dat haar echtgenoot een bedrijf had dat deze trainingen verzorgde. De manier van trainingen geven bevalt ons ontzettend goed. Daarom zijn wij altijd klant gebleven”, zegt Judith.

Praktijk en theorie van BHV

Waarom bevalt Peper Brandveiligheidstrainingen zo goed? “Vanwege de leuke, interessante en praktijkgerichte aanpak. Peper legt alles goed en duidelijk uit, heel praktisch en met humor. De trainer houdt je altijd scherp en bij de les. Met elkaar breng je het geleerde ook in de praktijk met oefeningen. Hij past het praktijkdeel van de cursus aan op ons dagelijks werk in de praktijk en doet graag iets extra’s om de cursus nog interessanter te maken.”

Kinder-EHBO

Op alle centra voor kinderopvang en kinderdagverblijven (KDV’s) moet vanaf 1 januari 2018 altijd minimaal één medewerker aanwezig zijn met een certificaat voor kinder-EHBO. Dit EHBO-certificaat voor kinderen moet officieel geregistreerd staan in het Register EHBO-certificaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het ministerie verklaart het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen en het diploma Eerste Hulp van het Oranje Kruis geldig voor de kinderopvang. Peper Brandveiligheidstrainingen verzorgt deze erkende trainingen.

EHBO voor kinderen

Het team van ZizaZebra volgde de training EHBO voor kinderen bij Peper Brandveiligheidstrainingen. “Peper heeft hiervoor een speciale trainer in huis, die deed het geweldig”, vertelt Judith. “De training duurde twee avonden. Als je dan na een lange werkdag nog op cursus moet, ligt het gevaar op de loer dat je het niet zo goed en zo snel  oppikt. Maar de cursusleidster kinder-EHBO verzorgde de training op zo’n leuke, enerverende manier, dat het geen moment saai werd. Daardoor hadden wij de lesstof snel goed onder de knie.”

Over KDV ZizaZebra

Kinderdagverblijf ZizaZebra in het Groningse Sappemeer is een kinderopvang voor kinderen tot 4 jaar. De kinderen spelen, knutselen, eten en slapen er. Ook krijgen ze voorschoolse educatie aangeboden. Er is zelfs een kinderkapper aanwezig. ZizaZebra is een hypermodern kinderdagverblijf. Het pand is heel transparant, waardoor er veel daglicht binnenkomt. Verder is ZizaZebra laagdrempelig, ruim opgezet en kleurrijk ingericht. Het jonge team is enthousiast, toegankelijk en flexibel. Het werken is er leuk en dat plezier beleven de kinderen er ook.

 

 
 

Bekijk ook


In-company training én BHV in één dag: daarom koos Hightech ICT voor BHV basis & herhaling van Peper Brandveiligheidstrainingen
 
Lees het hele bericht
BHV-trainingen organiseren is maatwerk bij Peper Brandveiligheidstrainingen. Wij anticiperen op de wensen van bedrijven en organisaties, om zo goed mogelijk aan te sluiten op het dagelijks werk van die bedrijven. Voor Montage Bedrijf Midden Nederland (MBMN) is deze flexibiliteit de belangrijkste reden om bij BHV-opleidingen te kiezen voor ons. “Onze teams werken verspreid over Nederland. Dankzij de flexibiliteit van Peper krijgen al onze mensen op dezelfde dag BHV-training”, vertelt Esmee van Veghel van MBMN.
 
Lees het hele bericht
‘Voor ons is er maar één BHV-trainer en dat is Peper. De klik was er meteen en ik wil nergens anders heen. Peper krijgt van ons 100% een 10!’  
 
Lees het hele bericht